НЕОРА

andjeli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




po




krst na nebu         
  
Црква у посткомунистичкој Европи

Христо Јанарас

 
naslovna strana


CPKe

линк за преузимање књиге :
Црква у посткомунистичкој Европи
                                                         

veliki pravoslavni posni kuvar


линк за преузимање књиге : Православни посни кувар          


КРОМПИР ПУЊЕН ПЕЧУРКАМА


10 кромпира средње величине
200 гр. печурака
1 кашика парадајз пиреа
1
кашика презли
1 дл уља, 1 кашика маргарина
1
кашика црног вина, со, бибер, вегета

Кромпир очистити, опрати и расећи тако да се добију
поло­вине. Половине кромпира издубити да се добију коританца.

Сложити их у подмазан плех, посути вегетом. Печурке
очистити, ситно исећи и динстати на уљу да омекну. Додати
пирe од парадајза, со, бибер и вино, измешати и пунити
по­лутке.

Када је кромпир печен посути га презлама које су
пропржене у маргарину и још мало запећи.


kro pec





обрада: Посада




спас

                                                                Андрей Рублев
                                                                      СПАС




| Д А Р О В И | П О Е З И Ј А | И З Б О Р | П Р Е В О Д И | Л И Н К О В И | п о с а д а  д е ц а |
| п р и ч е | п о с а д а SF| п р е у з м и или ч и т а ј | е с е ј и | п у т о п и с и | п о с а д а  архива|

 
помоћ

Copyright © 1996-2005 Посада Веб

<== ==>